- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
A táblázatról én elsőre azt hittem, hogy SteamSurvey gyűjtés.
De az adatoknak ez a wccf-es cikk a forrása: [link]Hát nem tudom, hogy kell ezt a "channel trade" cuccot értelmezni
Volt róla szó, hogy az AMD növeli a GF irányába a megrendeléseit. Én azt hittem, hogy a nagyobb volumenű Zen3 DT eladás miatt.
De lehet, hogy benne volt az is, hogy polaris/vega kártyákat értékesítettek bányászoknak.Viszont ennek azért csak jobban be kellett volna zuhannia, nem?
Ha annyi polaris kártyát gyártanának, akkor most úgy kéne eldobniuk, mint a forró krumplit.
De polarist már szinte alig lehet kapni.Nem is beszélve arról, hogy anno ABu azt mondta, hogy a GDDR5 gyártása gyakorlatilag leállt, nem is olcsóbb, mint a GDDR6. Még ábrándoztunk is, hogy milyen jó lenne, ha az AMD kiadna egy GDDR6-ra frissített polarist, mert azon a node-on nincs akkora hiány. Abu meg azzal csapta le, hogy sajnos az áremelkedések egyik oka épp a GDDR6 hiánya.
Vagy lehet, hogy ezek a százalékok azt jelzik, hogy még mindig az ilyen nagyon olcsó RX 550 menne notikba és prebuild gépekbe?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest