Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem vitatom. De nem is ezt állítottam. Hiszen az energiatakarékosság feltétele a komponensek kellően szoros összehangolása, integrálása. Pl. közös ram (óriási spórolás!), összehangolt energia menedzsment. Azt állítottam, szvsz az AMD is tudna építeni hasonlót, ha akarna, mivel a technológiája bizonyított hardverek képében már rendelkezésére áll.
Én azt gondolom, ez egy nagyon drága rétegtermék lesz, és nagyon remélem, nem ebbe az irányba fognak elmenni az általánosabb notebookok...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest