Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Abu85 #43534 üzenetére

Tudom hogy írtad hogy a politikusokat nem igazán érdekli az üzleti része, egyetértek a meglátásoddal, én is így gondolom, hogy most a saját politikai megítélését és erejét próbálja erősíteni és az általános közvélemények meg pont úgy tűnik, hogy kiáll az angol értékek mellett, pedig közben a mérleg másik nyelvében ott van amit Dylan Patel írt.
    Ma este elolvastam egy csomó cikket tőle és bejegyzést, egy zseni a fickó, nem véletlenül tartják a véleményét fontosnak ilyen ügyekben.
    Ugye ő írja,Ha a Softbank nem tudja eladni Nvidiának akkor elbocsájt egy csomó alkalmazottat ,leépíti a céget, akár székhelyet is joga van most már módosítani de áthelyezni ha jól értelmezem mindenképpen és részvényre kerül egy gyenge ARM. Nvidia feltételekhez köthető, csomó pénz és fejlesztés kisajtolható belőle, székhely maradhat alkalmazotti állomány bővülne és olyan költségvetést és lehetőséget kapnának, mint még soha.
    Kérdés ez milyen fényt vet Borisra, ha ezt elutasítják és az első forgatókönyv jön létre, ami egyre valószínűbb...bár ha jól tudom így járt már sok neves autóimárka is, az a pár evickél még amiket sikerült eladnia Fordnak, BMW nek stb...

Új hozzászólás Aktív témák