Új hozzászólás Aktív témák
-
-
GeryFlash
veterán
És pontosan miért nem járható út, hogy 0km-es hardvereket amiket az olvasók ajánlanak fel elfogadjatok? Illetve a korábban említett megveszitek eladjatok pár ezres bukóval? Egyszeri olvasónak ez felfoghatatlan, és minden összeesküvés elmélet ebből születik. Az pedig nektek se jó, ha a konkureniához megy át az olvasótábor, mondván itt nem objektívek és szarnak letesztelni AMD konkurens hardvert?
Vagy ez egyfajta nevelő célzatú reakció a gyártók felé, hogy ha nem adtok hardvert nem lesz teszt, ebből vagy tanultok vagy nem? Én értem ennek is a pro oldalát, de szerintem ebben az esetben ez széllel szemben hugyozás. Még ha éppen egy szarul menő céggel csináljátok azt megértem (mittomén Sony nem ad tesztre mobilt és ezért nem tesztelitek az Xperia 10 II-t), de egy Nvidia új generáció letesztelése annyira megkerülhetetlen és minimum...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- alza vélemények - tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- ASUS TUF GeForce RTX 3080 10G
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest