- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Kolbi_30 #40830 üzenetére
Ki hogy nősült...
Nekem az asszony jó pár évig jobban keresett mint én, aztán egy ideig kb. egyformán kerestünk, most meg már én keresek jobban (elég régen volt 220K bármelyikünk nettója).
Nehéz ezt reprezentatíve megítélni, és mivel még minidg sokan kapnak zsebbe pénzt szvsz, a medián sem annyi, amennyi. De ez messze vezet.Hogy ON is legyek, csoda hogy erre még nem csapott rá Abu: [link]
#mindmeghalunk. -
GeryFlash
veterán
válasz
Kolbi_30 #40830 üzenetére
,,.De meg ha igaz is ,kevesebbet er most a netto 220 mint 7 eve a 150."
Ez maximum akkor igaz, ha a lakhatást bérlésként nézed. Ha csak az árakat nézzük akkor nem, nem volt 50% infláció 7 év alatt, az energia árak ráadásul egyáltalán nem emelkedtek. Az hogy te meg az asszony kétmintás példa mit mutat az nem reprezentatív
Egyébként nyilván jobb lenne medián jövedelmet nézni, ha lenne ilyen statisztika. De gyanítom az is kb. hasonló szinten emelkedett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest