- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mind nagyon jó , de továbbra sem módosít azon amit leírtam. VMA és RSL a piac egy bizonyos szegmensén működik csak jól.Nem egy bekapcsolható ficsőr mint az RT , hanem súlyos programfutási hibákat és akadozásokat produkál ha egy gyártó nem támogatja. Fejlesztőként ha használok egy ilyen segítséget, akkor is úgy optimalizálom, hogy a célpiac nagy részén is hibátlanul fusson a többin pedig hozzá adott értéket képviseljen...itt nem erről van szó.
Persze értem én, hogy majd támogatja NV meg Intel, mert open source... csak ez egy B kategóriás játék...
Itta legnagyobb gond, hogy az alsó határ túl magas, azaz nem jól skálázható jelenleg lefele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Airsoft
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest