- Milyen digitális videókamerát?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
"...40Hz-től fog képtörésmentesen működni"
Ez az ami G-Sync-nél 1 FPS-től már megvan.
Szóval nincs FPS-ed, de legalább nem törik a kép és máshogy érződik a kevés FPS.Tehát még mindig játszható pl egy offline-single játék és csak annyit veszel észre, hogy valami nem kerek.
Kapcsolsz egy FPS mutatót és látod, hogy húha 17 FPS-el poroszkálsz...Megjegyzem, hogy ~15 FPS-ig én tudtam játszani adott játékokkal, de éreztem még FPS mutató nélkül is, hogy valami nagyon nem kerek... és inkább a játékra és a játék élményre koncentráltam
Ha meg ugráló az FPS-ed, ami során akár 40 alá is benéz akkor még mindig nem törik a kép. Viszont a széteső kép elég látványos tud lenni és zavaró. Engem legalábbis zavar, de mindezek miatt lett olyan konfigom, hogy ezeket ne tapasztaljam még véletlenül sem.
Szabályozni a 40 alá való bezuhanást meg úgy tudod, hogy visszább veszel a grafikából, de mint tapasztaltam hiába vettem vissza adott címeknél a grafikából (low és off beállításokon nem fogok játszani.. elég volt az intel HD 4600-as élményekből
) GTX 1050 Ti esetén oda már az a kártya kevés volt, de ami sokat számított, hogy még mindig folyamatos volt a kép.
Most viszont eléggé más élmény még egy régebbi játék is (már aminek nem örül meg a grafikus motorja a 30-60-tól magasabb képkockáktól másodpercenként...) 60 feletti átlag FPS-el (esetemben 166-ra van lekorlátozva az FPS) azaz magasabb képkockaszámmal mint korábban a 60Hz képes tévén amit gépre kötve használtam megjelenítőnek a mostani monitor előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest