Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Puma K

nagyúr

válasz HSM #37931 üzenetére

"...40Hz-től fog képtörésmentesen működni"

Ez az ami G-Sync-nél 1 FPS-től már megvan.
    Szóval nincs FPS-ed, de legalább nem törik a kép és máshogy érződik a kevés FPS.

Tehát még mindig játszható pl egy offline-single játék és csak annyit veszel észre, hogy valami nem kerek.
    Kapcsolsz egy FPS mutatót és látod, hogy húha 17 FPS-el poroszkálsz...

Megjegyzem, hogy ~15 FPS-ig én tudtam játszani adott játékokkal, de éreztem még FPS mutató nélkül is, hogy valami nagyon nem kerek... és inkább a játékra és a játék élményre koncentráltam :K :D

Ha meg ugráló az FPS-ed, ami során akár 40 alá is benéz akkor még mindig nem törik a kép. Viszont a széteső kép elég látványos tud lenni és zavaró. Engem legalábbis zavar, de mindezek miatt lett olyan konfigom, hogy ezeket ne tapasztaljam még véletlenül sem.

Szabályozni a 40 alá való bezuhanást meg úgy tudod, hogy visszább veszel a grafikából, de mint tapasztaltam hiába vettem vissza adott címeknél a grafikából (low és off beállításokon nem fogok játszani.. elég volt az intel HD 4600-as élményekből :D) GTX 1050 Ti esetén oda már az a kártya kevés volt, de ami sokat számított, hogy még mindig folyamatos volt a kép.

Most viszont eléggé más élmény még egy régebbi játék is (már aminek nem örül meg a grafikus motorja a 30-60-tól magasabb képkockáktól másodpercenként...) 60 feletti átlag FPS-el (esetemben 166-ra van lekorlátozva az FPS) azaz magasabb képkockaszámmal mint korábban a 60Hz képes tévén amit gépre kötve használtam megjelenítőnek a mostani monitor előtt.

Új hozzászólás Aktív témák