- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#00137984 #36099 üzenetére
Átérezhető és átélhető..
csak a te történeted még mindig nem márkához kötődik, pedig Te mindig az AMD-re vezeted vissza azt, hogy megítélésed szerint kinőtted (az igényeid kinőtték, vagy a játékaid igényei kinőtték) a $200 árszintet.
Kiváncsi vagyok, a drága bevezető áron vásárolt RX 470 helyett egy alternatív univerzumban 3GB-os 1060-at vettél volna, akkor fujjognád-e ugyanígy azt a kártyát is, mint most az RX 470-et, és okolnád-e a rossz döntésedért az nvidiát? -
Yutani
nagyúr
válasz
#00137984 #36099 üzenetére
2 éve volt 1060 6GB és utána RX 470 is, és nem éreztem, hogy driver téren az AMD hátrányban lett volna.
Én is fHD/60Hz-en használtam (és most is, mert megint az van) az RX 470-et, és ha kellett, akkor kompromisszummal, de ment/megy. 1-2 hete indítottam el a ME:Andromeda játékot, és azt látom, hogy 40 FPS van, a kártya malmozik, a G4600 meg kitekeri a lelkét. Szóval akár ezen a szinten is lehet CPU limit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fujifilm X
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB
- Gigabyte AMD Radeon RX 6700 XT Gaming OC 12G videókártya + Ingyen foxpost
- Asus ROG STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest