Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Biztos, úgy hozzák össze a 380x-et, hogy pár fps-el megelőzze a 980-at, abban már nem vagyok biztos, hogy egy 1450-en futó 980-at is beérnek vele, amit kb az összes 980 képes OC-val, de még ha sikerülne is, engem már csak ezzel nem tudnak átcsábítani. Igenis sokaknak számít, hogy egy vga hűvös és halk legyen a jó teljesítmény mellett. Egy továbbfejlesztet 290 nem tudom, hogyan lenne képes ezeket a paramétereket is teljesíteni.
De amúgy ez a szegmens szerintem a piaci részesedés kisebb hányadát jelentheti, inkább az olcsóbb kártyáknál kéne valami újat hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest