- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
MiklosSaS #3326 üzenetére
Biztos, úgy hozzák össze a 380x-et, hogy pár fps-el megelőzze a 980-at, abban már nem vagyok biztos, hogy egy 1450-en futó 980-at is beérnek vele, amit kb az összes 980 képes OC-val, de még ha sikerülne is, engem már csak ezzel nem tudnak átcsábítani. Igenis sokaknak számít, hogy egy vga hűvös és halk legyen a jó teljesítmény mellett. Egy továbbfejlesztet 290 nem tudom, hogyan lenne képes ezeket a paramétereket is teljesíteni.
De amúgy ez a szegmens szerintem a piaci részesedés kisebb hányadát jelentheti, inkább az olcsóbb kártyáknál kéne valami újat hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest