Hirdetés
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A képre pillantva nekem rögtön az ugrott be,hogy alapon ment a procid.... egy 64fös BF4 pályán az bizony limit,rögtön más képet kapnánk ha az nem lenne,ezért kellett volna a gpu-z hagyni a háttérben,mert nem látjuk valójában ki volt-e hajtva a gpu...
Illetve,ugye azt sem tudjuk nem-e véletlen V-Syncel játszol,mert gyanítom igen... -
korion
senior tag
ha elindítom a gpu-z-t elkezdek játszani,játszom 40 percet majd otthagyom gépet 15percre és azután ami tálcán van program(gpu-z) "felnyitom" és ott írja,h max 50C.
én ezt úgy értettem,hogy amikor megnyitom a progit az ameddig fut azt a max hőfokot mutatja amit addig elért a core abban az intervallumban!
szóval hiába mentem ki 15 percre,az addig emlékszik,h 17 perce 50 c volt és,h azt mutatja!
vagy ez hogy van?
-
Habugi
addikt
Erről van itt szó, ez egy teljesen korrekt mérés!
Ráadásul a VRM sem olyan vészes, sőt..(#3269) Asbee:
(#3272) korion:
Az a sor a GPU-Z-ben az általad említett max értékkel/jelzéssel mindig az aktuális hőmérsékletet mutatja, félreérthető. Jobb alul tudod is állítani milyen sűrűn frissítse.
Azt, hogy adott időintervallum alatt ezen felül hogyan alakult a hőmérséklet, csak a program által kirajzolt miniatűr grafikonból lehet kikövetkeztetni, ezért sokkal jobb ilyesmire a HWInfo64.Látod, eleve ez a Sensor only mód mennyivel több támpontot ad, a beállításokban ráadásul ezen felül grafikont is rajzoltathatsz vele ha nagyon akkurátus tesztet szeretnél megosztani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest