Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
#85552128 #30647 üzenetére
Nyilván, ad egy referencia értéket és ez a jellemző. De van előttem pont egy valag 7870/270x, 480, 1060, 1070 amik gyártói custom értékekkel mennek (nem csak órajel, hanem fesz is), nem pedig az amd/nv által használt defaultok-kal.
Én is kiváncsian várom h. a tömeges UV-t bÍrni fogják-e a feature unlock-ok után. Csak arra akartam utalni, h. első körben, ha ezek amőgy sincsenek engedélyezve, okosabb dolog lett volna, első körben, UV-zva akár driver-ből leszabályozni, Így mérsékelni a fogyasztást és a hőtermelést és növelve a teljesitmenyt.
Így a kártya megjelenést egy pozitivabb légkör is belenghette volna, aztán az új driverrel ami tartalmazza az általad is emlÍtett feature-ket, belehet lőni olyan alap órajelet és feszt, ami kell. Ha ezáltal alacsonyabbak lesznek az órajelek, elvileg az se baj, higy az új feature-knek ezt kompenzálnia kéne. Ha meg nem akkor ott a választás a felhasználó előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- GIGABYTE RX 9060 XT GAMING OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest