- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Puma K #30100 üzenetére
En megtalaltam hogy ki lehetett ebben a topikban az elso, Pepeeeee, gyere csak szepen elo
Ha ezt veszuk alapul en tevedtem, Mea Culpa
Gyanitom azert ennel arnyaltabb a kep de nem nekem kell alatamszatanom mas erveleset tenyekkel, szoval varom az elso custom Vega = megvaltas-t
Amugy alapesetben igen, elvarhato lenne hogy a custom halkabb, huvosebb legyen es jobban is teljesitsen megfelelo hutessel, bar mar a Polarisnal is latszott hogy szenne vannak huzva, hataron mozognak, a Vega meg ugyanez, szoval ja, nem jott be.
A 1080 FE-m alapesetben boostolt egy X ertekre, nem keresem meg mi a gyari, rendes vizzel meg siman ment 2100-at. Veganal atlagban ha nem piszkalok semmit 15XX-re boostolgatott fel, vizzel ez is megy fel +200MHz-et +-. Ellenben custom Vega-k meg egy helyben toporognak, mint a Polaris eseteben is tortent.
Megvarjuk a tobbi gyarto termeket is, mert hat Asus nalam nem a felso kategoria, Sapphire, XFX, PowerColor aztan visszaterhetunk erre ujra
A fogyasztas sem ilyen egyszeru, neked tudnod kellene, proci szepen levezette a noi napozos topikban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest