Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz olle #29225 üzenetére

Azokban az időkben még egy mentőcsónakba is átszálltam (RX 470), amig nem érkezik meg a felmentés. A VEGA játékos változata még nem jelent meg. AMD mondjuk eddig mire várt, mert a Ryzen-t nem lehet az RX 470 helyére bepattintani. Tényleg a sok panaszkodás mögött csak a tényeket nem veszitek figyelembe. AMD hagyta cserben a játékos usereket, akik kénytelenek voltak máshol megtalálni a 2017-ben játékra alkalmas videókártyákat. Nem zavar egyesek lehurrogása, de ha lett volna valami jó AMD-s videókártya a GTX 1070 szintjén akkor nem zavartam volna meg a nyugalmukat. Másokat sem kéne igy lehordani, mert kifejezik a véleményüket ez ügyben. Csak erre akartam felhivni a figyelmet. Lehet tovább örömködni a VEGA eddig nyilvánosságra került adataiban, és néhány kiszivárgott teszt eredményeinek ismereteiben nagy érdemeket kihirdetni. Majd ha a nyilvános tesztekben és a játékosok gamer gépeiben hozzák ezt a magas teljesitményt jó árazással és kedvező fogyasztással meg elfogadható melegedéssel, akkor elértek már valami fejlődést. Nvidia Volta megjelenésével ezt is lényegtelen dolognak tekintjük. Most sem a két kártya teljesitményén volt a fő hangsúly, csak az RX 470-es leváltásának körülményein és az ezek után felszabadult plusz teljesitménynek adtam hangot. Ezt akkor és most is kifogásolták többen, pedig nekem ez igy jött át. :)

• HSM

félisten

válasz olle #29225 üzenetére

Arról nem is beszélve, hogy a történetek hemzsegnek a hardver/user erroroktól...

Új hozzászólás Aktív témák