Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Akkor most próbáld meg úgy értelmezni, rég volt amikor komolyabb szinten voltak ilyen problémák, fölösleges mindkét oldalon eltúlozni. Pont mivel sok összetevőből áll.

(#28443) ->Raizen<-: Ez is ugyanúgy túlzó példa. Közel sem voltak akkora órajel ugrások a temp limit miatt és custom profillal nem ugrált az semmit. Első napos vétel volt apróról a ref 290 használtam 1-2 hónapot míg a blokkok elkészültek rá. Ref hűtőt is elviseltem én, bár fejhallgató kellett.
(persze egy egyén függő), vízzel pedig imádtam. Jól hűtve egy nagyon jól sikerült kártya volt, csak sajnos 2-3 típusról lehetett ezt elmondani. Ha még az akkori jóslatok is bekövetkeztek volna. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(persze egy egyén függő), vízzel pedig imádtam. Jól hűtve egy nagyon jól sikerült kártya volt, csak sajnos 2-3 típusról lehetett ezt elmondani. Ha még az akkori jóslatok is bekövetkeztek volna.