- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Igen azt tudom, hogy a Crimson -ból egy csomó ilyen dolog kikerült, tapasztaltam, rossz szájízzel.
De azt örömmel hallom, hogy ezek vissza kerülnek. Pont az nVidiánál vicces azt felemlegetni, hogy mert sok pénzbe kerül, mikor ők azért jóval több pénzből gazdálkodnak, mint az AMD. Tehát igazán összekaparhatnának, egy drivert, amiben vannak ilyen featurök. Azt már érzem, hogy ez nálam hosszútávon simán vízválasztó lesz és ha tényleg visszakerülnek a Crimson driverbe ezek a feature -ök, akkor úgy is vissza fogok térni AMD -re. Csak már nagyon kellett nekem valami, ami leváltja méltó módon az r9 290 -et.(#28395) jacint78
Ezek közül koránt sem mindegyik.
Van video gamma beállítás
Meg Dynamic Range
ColorEdge Enhancement
Noise Reduction
De-interlacing.Ennyi. Ezzel ki is fújt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS notebook topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azt örömmel hallom, hogy ezek vissza kerülnek. Pont az nVidiánál vicces azt felemlegetni, hogy mert sok pénzbe kerül, mikor ők azért jóval több pénzből gazdálkodnak, mint az AMD. Tehát igazán összekaparhatnának, egy drivert, amiben vannak ilyen featurök. Azt már érzem, hogy ez nálam hosszútávon simán vízválasztó lesz és ha tényleg visszakerülnek a Crimson driverbe ezek a feature -ök, akkor úgy is vissza fogok térni AMD -re. Csak már nagyon kellett nekem valami, ami leváltja méltó módon az r9 290 -et.