- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ZsiványEgyes
üzenetére
Nem lényegtelen, mert az AMD-nek is létezik HotFix jelölése. Csak nincs rá szükség, amióta gördülékenyen megy az egész fejlesztés. A Hotfix akkor kell, ha a WHQL-es vagy nem WHQL-es meghajtóban van valami kritikusnak minősített hiba, amire azonnal kell a javítás és nem lehet megvárni vele a később érkező csomagot. Az sem véletlen, hogy mindig ugyanazzal a fejlesztési stratégiával van sok hotfix, lásd havi szintű WHQL Catalyst, vagy szimplán sok WHQL egymás után. Mindig ugyanaz a probléma, összeillesztenek egymással egyáltalán nem tesztelt komponenseket, amelyek olyan hibákat hoznak elő, amiket a komponens különálló tesztelése nem mutatott ki. A következmény egy gyors hotfix, ha lesz olyan mázli, hogy a meghajtót nem kell visszavonni.
-
FragMaster
addikt
válasz
ZsiványEgyes
üzenetére
Amennyiben teljes a lista. Csak rákerestem itt a hotfix hírekre, szóval csak az van itt, amit megírtak ph-n és/vagy nem siklottam el felette. Bár ez szerintem felesleges szőrszálhasogatás bármelyik irányból nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő