Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
ZsiványEgyes #28377 üzenetére
Nem lényegtelen, mert az AMD-nek is létezik HotFix jelölése. Csak nincs rá szükség, amióta gördülékenyen megy az egész fejlesztés. A Hotfix akkor kell, ha a WHQL-es vagy nem WHQL-es meghajtóban van valami kritikusnak minősített hiba, amire azonnal kell a javítás és nem lehet megvárni vele a később érkező csomagot. Az sem véletlen, hogy mindig ugyanazzal a fejlesztési stratégiával van sok hotfix, lásd havi szintű WHQL Catalyst, vagy szimplán sok WHQL egymás után. Mindig ugyanaz a probléma, összeillesztenek egymással egyáltalán nem tesztelt komponenseket, amelyek olyan hibákat hoznak elő, amiket a komponens különálló tesztelése nem mutatott ki. A következmény egy gyors hotfix, ha lesz olyan mázli, hogy a meghajtót nem kell visszavonni.
-
FragMaster
addikt
válasz
ZsiványEgyes #28377 üzenetére
Amennyiben teljes a lista. Csak rákerestem itt a hotfix hírekre, szóval csak az van itt, amit megírtak ph-n és/vagy nem siklottam el felette. Bár ez szerintem felesleges szőrszálhasogatás bármelyik irányból nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged