Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ren Hoek #26214 üzenetére
Én az idsoft RAGE játékának megatextúrázásán láttam a különbséget, amikor kipróbáltam SSD-s gépen is. HDD-s gépen forduláskor (a bárka bejáratánál, a játék kezdő lokációján) lehetett látni, ahogy rakja ki a textúrát, de SSD-s gépnél ebből semmi nem látszott. Nekem ez tűnt fel, de aztán lehet, hogy sok rendszermemóriával ezt ki lehet védeni, nem tudom.
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #26214 üzenetére
"nem kértek SSD-t, és használhatatlan kb az újabb SSD-s géphez képest."
Ez meg megint a másik véglet durva eltúlzása... Egy normális HDD-s alrendszerrel is el lehet jó sebességet érni megfelelően használva. Nyilván jobb az SSD, meg hülyebiztosabb, de el lehet lenni HDD-vel is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EA Sports WRC '23
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest