- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Windows 7 sp1 volt már az R9 270X idejében és minden driver meg BIOS amennyire lehet frissitve van. R9 380-nak nem minden drivert volt érdemes feltenni, mert a játékokban fagyás vagy kilépés volt a vége. Tápegységet is cseréltem akkor, mégsem kedvelte meg a Crimson drivert. Ezért nekem nem cseréltek videókártyát az üzletetek, amit kifogásolhatónak találok amúgy. A játékokat okolják meg a hardvert cseréljem le alatta, amig jónak nem találom. A driveres támogatás minőségi szintjéhez vagy magához a videókártyához még véletlenül sem lehet köze a hibához. Itt-ott meg az user error van emlegetve, mert nehogy már az AMD-Nvidia fejlesztői részlegét tarsuk ezért felelősnek. Videókártya-driver-optimalizált játék és az i5 konfig elégnek kell lenni a nagyvilágaban játszani. Fejlesztenek ezek 4 magnál többre folyamatosan felfelé, de még évek telnek el majd mire ezt a 4 magot játékra alkalmatlannak minősithetem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest