- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Windows 7 sp1 volt már az R9 270X idejében és minden driver meg BIOS amennyire lehet frissitve van. R9 380-nak nem minden drivert volt érdemes feltenni, mert a játékokban fagyás vagy kilépés volt a vége. Tápegységet is cseréltem akkor, mégsem kedvelte meg a Crimson drivert. Ezért nekem nem cseréltek videókártyát az üzletetek, amit kifogásolhatónak találok amúgy. A játékokat okolják meg a hardvert cseréljem le alatta, amig jónak nem találom. A driveres támogatás minőségi szintjéhez vagy magához a videókártyához még véletlenül sem lehet köze a hibához. Itt-ott meg az user error van emlegetve, mert nehogy már az AMD-Nvidia fejlesztői részlegét tarsuk ezért felelősnek. Videókártya-driver-optimalizált játék és az i5 konfig elégnek kell lenni a nagyvilágaban játszani. Fejlesztenek ezek 4 magnál többre folyamatosan felfelé, de még évek telnek el majd mire ezt a 4 magot játékra alkalmatlannak minősithetem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bluetooth hangszórók
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- JBL Charge 5
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest