Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz schawo #25468 üzenetére

Abban a régi vásárlási gyakoriságban az is benne volt, hogy jóval olcsóbbak voltak a kártyák. 40K körül könnyebben ugrál az ember a 4850-ek között, mint 80-100K-ért, amiért ma megy mondjuk egy RX480. A vatta új 4890-em került 60K-ba a megjelenés napján, az egyhónaposan használtan vett 5850-em még ennyibe se.

Ehhez képest mikor számomra szimpi váltás jött, 65K-ért vettem egy 7870-et, ami olyan "jó minőségű" MSI TF volt, hogy 3 napon belül cseréltem egy Sapphire 7870XT-re ugyanennyiért. Aztán mikor olcsósodtak a 7950-ek, olyat is vettem újat, jóféle PowerColor-t, 75K-ért, bár az kicsit fogszívós volt már. :DDD Jól ment szerettem, megérte, aztán ebből lett 7970 meg 280X, még kis fogszívással. :B A 290-nél már oda se néztem a számlára, 94K volt... Na, annyiért se szeretnék többet VGA-t venni. :N Dacára, hogy azzal ma is ellennék, tehát jó befektetésnek bizonyult volna, ha nem kellett volna időközben eladnom a gépet. :B Szóval az én részemről ez a drágulás, ami meggátol a váltásban. Nem játszom annyit, nem éri meg nekem, szívesebben költöm másra.

(#25469) Keldor papa: A jelenlegi 950Mhz-es beállításon hoz 11500 FS graphics pontot a 290X-em [link], kicsit bütykölnék még a memóriával, meglenne a 12 000 is, csendben, hűvösen, nekem jó ez. Nem akarok 20 ezret rádobni azért, hogy egy fél hajszállal jobb legyen. :B Ha +5-10 000-ért lehetne belőle egy jóféle 480, az tetszene, ennyiért nem. Még gari is van rá több, mint egy év. Nem sietek. :D

Új hozzászólás Aktív témák