- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Ren Hoek #25443 üzenetére
Pont ez a lényeg. Bár nem sokkal több, de a Pascal sem csak egy Die-shrink.
A 480 pedig igencsak korrekt cumó, tudásban messze az összes többi piacon lévő cucc felett áll. Sanszosan viszont a régóta csak pofozgatott frontend nem bírt volna el egy lényegesen erősebb verziót.
"A következő fél évben még az is Pascalt fog venni, aki gyűlöli az NV-t, mint a sz.rt."
Senki nem szorít pisztolyt a homlokuknak, hogy váltsanak. Én piszok jól elvagyok a 290X "őskártyámmal". Kiegyensúlyozott, bika erős cucc, és minden lényeges technológiát tökéletesen támogat.Én semmi mantrát nem mondtam, se azt, hogy direkt "kivár". Egyszerűen csak azt mondtam, hogy nem dob piacra mégegy Fury-t, ami skálázódási gondokkkal küszködne. Szó se róla, jó kártya volt az, csak nem nyújtott annyit, mint amire a 4096 shader és piszokgyors memória alapján az ember számított volna.
A legfontosabb két területre hoztak most GPU-t. A P11-et belépő játékos gépekbe, illetve notebookokba, a P10-et pedig asztali ár/érték sweet spotnak. Egyikre se lehet panasz, szvsz.
(#25454) Pepeeeee: No, és ha már megemlítetted a shader modellt, azért azt is látni érdemes, hogy egyetlen shader model 6-ra felkészített kártyacsalád van legjobb tudomásom szerint, ami ma kapható a piacon, és az pedig a Polarisok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest