Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Most komolyan ez a 20K fáj?
De amúgy manapság az alap órajelük is éppen elég magas, sztem nem egy szignifikáns különbség, hogy én a gyári 3,8Ghz-es turbo-ról felhúztam 4,4-re... 15%.(#24271) #Morcosmedve: Valahol volt API Overhead teszt, ott szépen látszott, hogy DX11-ben le van maradva az AMD, DX12 alatt meg nem.
Nem is az overhead a kérdés szvsz, hanem hogy a DX12 alatt normálisan tud működni a többszálú feldolgozás. Ami olcsóbb DX12-ben azok leginkább a rajzolási parancsok, de a DX11-el is kompatibilis motorok azokkal amúgy is finoman bánnak, szval nem fog földhöz vágni a difi, amit látsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Bestbuy játékok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De amúgy manapság az alap órajelük is éppen elég magas, sztem nem egy szignifikáns különbség, hogy én a gyári 3,8Ghz-es turbo-ról felhúztam 4,4-re... 15%.