Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nekem erősen CPU-limitnek tűnt.
Nálam ment mindkét GPU rendesen, csak azon a rövid teszten is többhelyen előfordult, hogy visszaesett mindkét kari kihasználtsága, a proci meg fel némi döcögés kíséretében.
OSD-n néztem midnent közben: [link]
Belinkelem már akkor a CF tesztem: [link] [link]A GTA4-nek egyáltalán nem buta a motorja, 3 programszálra skálázódik, ami elég komoly, ha a korát is nézed.
Megy a 7970-el elég frankón, csak mondjuk folyamatos 60-80% CPU-használat 90-es látótávon a 4670K-val is.
(#1792) miresz: Mindenesetre a Mantle-től csak jobb lehet a helyzet, hogy csökkenti az API-s többletterhelést. Én ajándékként tekintek rá, ha 5%-ot hoz, már örülök, nemhogy, ha esetleg többet. Enélkül is meg voltam elégedve a 7970 vagy 280X-emmel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest