Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Petykemano #17514 üzenetére
Igen, ez az ami az AMD-t életben tartja. A user-ek reménykedése, hogy majd villantanak valamit.
De sajnos az elmúlt jópár év csak a csalódásról szólt,ha az AMD-ről volt szó -
nubreed
veterán
válasz
Szerintem nem egyszerre fog rajtolni. Sőt, amennyi nekem lejött az eddigiekből, először valószínűleg csak a 480/480x lesz elérhető, a 490/490x valamivel később jön. (Vagy RX 480/490, már a franc se érti mit kavar az AMD az elnevezésekkel). A 480x -től szerintem nem valószínű, hogy várhatunk 1070 körüli teljesítményt, túl szép lenne, egy jóval olcsóbb kártyától. A 490x talán a közelében lehet.
-
válasz
Ha minden igaz, a 1070-nél egyszerre lesz a FE és a AIB start, hamar lesz olcsó hetvenes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest