Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
wjbhbdux #16141 üzenetére
Értem én,és én ezzel tisztában is vagyok de a cikket nem én írtam.Ez az egész kérdéskör csak annyiban releváns,mert ugye éppen az egész radon termékpaletta ebbe az irányba lett tolva idő előtt,és az amd nagyban köszönheti ennek a mélyrepülést.Számtalanszor hangsúlyoztuk hogy ez hiba,de mégis előnynek könyveli el mindenki holott világosan látszik a dx12 ideje még nincs itt.Értem én,hogy kellenek a dev cuccok,csakhogy mindeközben a túloldalt a 970 minden idők egyik legnépszerűbb kártyája lett,ezzel nem kis hasznot termelve az nVnek,ami tökéböl majd ismét tudnak egy igazán lehengerlő kártyát készíteni.Az elv jó dolog,hogy olyan kártyát készitünk amit sokáig nem kell cserélni,csak ebből a bevétel nem lesz meg igazán,hiszen akkor minek is cserélnének az userek,a többi nem mellékes hátulütőről nem is beszélve.Két-három évente így-úgyis vga-t kell cserélni néha van egy-két jobb széria amivel el lehet húzni tovább is,de nem ez a jellemező.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Router gondok
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Nintendo Switch V2
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest