- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Nvidia update-nek hagytam, hogy csináljon mindent, ahogy akar. Leszedte a drivert, csak ellenőrzi magát kitömörítéskor, de nem jelzett hibát.
Nem uninstalláltam a régi drivert - az install úgyis azzal kezdi, hogy leszedi. Ez meg is történt.Nekem angol win7 SP1 x64 rendszer van és ennek megfelelően a 170MB-s csak angol drivert szedte le. Kitömörítette elindult ellenőrozte a "kompatibilitást" nem mondott semmi problémát, csak a végén az összegézésben írta, hogy "graphics driver install failed".
Kézileg uninstalláltam minden nvidia cuccot. Standard VGA adapter látszott az eszközkezelőben. De azt is próbáltam, hogy kitöröltem és csak kérdőjeles volt.Leszedtem kézileg a nemzetközi drivert (220MB) és ugyanúgy viselkedett.
Elindítottam a régebbi drivert, amit 8 napja sikeresen feltettem, még ott volt a gépen a telepítője és az is ugyanazzal a hibaüzenettel ért véget.u.i.:
nekem is tökéletesen működik a kártya, installálás előtt is működött, nem tudom mire vélni a dolgot. friss a rendszer, nincs teleszemetelve, csak a legfontosabbak SEMMI vga tuningoló izémizé osd fraps akármik, csak 1 játék van fent, és a 2 nvidia driver volt előtte, ami gond nélkül felment.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Flint 2 OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest