Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
üzenetére
A Quantum még mindig elérhető a tervek tekintetében, de csak úgy éri meg a gyártóknak, ha 20000 dollárért adják. Van pár cég, akit érdekel az egész, de csak olcsóbban. Például Falcon Northwest csinál VR-re épített minigépet, amin egyébként az egész CES-en és a VRLA-n mentek a VR demók. Ez a Tiki lesz. Nem néz ki ugyanúgy, mint a Quantum, de ugyanaz van benne, és pici ez a gép is. Ennek az ára 10000 dollár, vagyis feleannyi, amennyiből a Quantum kihozható.
A WDDM 2.0 csak IOMMU módban tud memória-összevonást. Ezt a módot dedikált GPU nem támogathatja. A GPUMMU mód csak törlési lehetőséget biztosít, anélkül, hogy akadna tőle a program.
-
do3om
addikt
válasz
üzenetére
[link]
Rákerestem a nevére.
Nahát csak nem eltaláltam akkoriban a dolgot? (meg sok mást is amiért pihengettem órákat-napokat mert megsértette egyesek álomvilágát
)Amúgy még biztos előveszik a dolgot ha kel a hírverés, persze kap majd új nevet, valami jót, ütőset az nagyon megy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Chrome
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)