- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
1. Isten mentsen meg teged is meg engem is (de kulonosen engem) attol hogy en valaha teged szemelyesen megismerjelek.
2. En ma is szidtam es tegnap is szidtam az AMD-t , az Intel-t es az Nvidia-t. Egyiket sem szivlelem. Miert vagyok ketszinu ? Mert hol AMD hol NV kartyaim vannak/voltak ? Ez ne haragudj de idiotasag .....
3. Megvettem a 7990-et promocioban olcson (mint jopar forumtars) aztan feltettem az angool ebayre es 10 perc alatt el volt adva. Mi piszkalja a csorodet ? Adjad te is dragabban a kartyaidat...engem az nem erdekel.
4. Most sietek nicknevet valtani, ....
. Magasrol teszek valami barnat arra hogy milyen vagyok en a te szemedbe.
OFF VEGE ! Ha szeretnel mondani valamit, ird meg privatban. Majd ha lesz kedvem lehet valaszolni fogok. De nem kellene itt vitatkozni .
-
mackosajt
addikt
Könyörgöm, legalább saját magad ne hazudtold meg ilyen gyorsan.
Egyik hozzászólásodban még 100%-ról beszélsz, majd amikor felvilágosítást kapsz, hogy 2 tesztben volt jelentős eltérés, egyből jössz a húzott dologgal, meg mindjárt csak 40% lesz a 100-ból.
Még 2x megnézed a teszteket, és látni fogod, hogy az alapon hajtott 8350 és a húzott 8350 eredményei néha felettébb érdekesek. Mintha semmit sem ért volna a húzás. Akkor nem gyanús ez a teszt?
Elvakult fanboy vagy, zöldeskék köddel a szemed előtt. Ami más, mint a te általad elfogadott, az csakis sz@r lehet. Szerencsére nem vagyunk egyformák, és van aki mindegyik gyártó termékét képes objektíven megítélni, és amikor úgy hozza a sors, akkor azt használja, amelyik neki éppen szimpatikusabb valamilyen tulajdonsága miatt.
Ha csak az Milli krémtúrót eszem egész életemben, még nem sz@rozom le a többi gyártó termékét, ha meg sem kóstolom. - hogy egy hasonlattal éljek. Ezt úgysem fogod érteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest