- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...Fallout 4 remelem hibatlan lesz.
(#11679) Abu85:
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.Vagy csinaljak meg rendesen a GW-t es lehessen modositani vagy egyszeruen az ipar kukazza ki mint jo par masik jol sikerult NV megoldast.
Amugy ha AMD megoldas lenne ez akkor oket utnem, mert nekem, mint felhasznalo kritikan aluli, csak a stander-jeinket az elmult evben megprobaltak lejjeb tollni, valakinel sikerult, en meg nem adom fel

-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lexus, Toyota topik
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Társasjáték topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.