Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Abu85 #11285 üzenetére

Ez nekem főleg elsőre nem volt egyértelmű (mikor szembejött, mint egy gőzmozdony százzal a tizedik emeleten), de még ma sem teljesen.
    De ha így van, ahogy írod, akkor OK. :R

Most, hogy beszéltünk róla, feltelepítettem úgy, hogy a "Gaming Evolved App"-ot gépeltem a google-be, amiből az első találat nem az amd.com-ra, hanem a raptr.com-ra vezetett, ahol láttam ugyan a Gaming Evolved logót, de egy raptr_installer.exe-t sikerült letölteni, bár amint végzett a telepítő, már egy Gaming Evolved nevű ablak ugrott fel. :))

Most amúgy majdnem teljesen korrekt, mert ahelyett, hogy elbújt volna a háttérbe, előtérben szól egy felugró ablakon, hogy be van kapcsolva a videórögzítési funkció.
    (Korrektnek azt nevezném, ha egy kérdés ugrott volna fel, hogy "Engedélyezi a videórögzítő funkciót?", alatta tömören kifejtve, hogy ezt erősen javasolják, mert több funkció igényli, de azért fogjam fel a dolgot, hogy nem véletlenül vagyok megkérdezve.)

Aztán kiszúrta magának a DA:Inquisiton-t, aminek vakuszerűen villogtatta a poszterét pár másodpercig, most pedig azt mondja pakoljam fölfelé Ultra-ra, ami High-on van (de nem jó, mert akkor nem lesz 60fps egy szál 290X-el, nekem pedig nincs most több) és adjak neki 0x helyett 4x MSAA-t (ami szerintem ebben a játékban abszolút semmit nem csinál azon kívül, hogy masszívan lassít --- legalább is én ránézésre durván ugyan annyi aliasing-et vélek látni, csak jelentősen alacsonyabb fps mutatóval a sarokban), majd a tegyem a tetejébe még a post-process AA-t is (miért is kéne, ha jól működne a 4x MSAA? Vagy minek akkor az MSAA, ha az nem működik jól...?), mert az legalább tényleg csinál is valamit (valóban, bár én nem szeretem, inkább nézem a recéket az álomszerű homály helyett). Abba érdekes mód nem szól bele, hogy DirectX vagy Mantle legyen beállítva.

Új hozzászólás Aktív témák