Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
Pedig nekik kéne!
Nekem sincs gondom a többletfogyasztással mert jelentéktelen tétel, viszont eladási szempontból azt kompenzálni kell. A többletfogyasztás, melegedés vagy jelentkezzen plusz FPS-ben, kézzel fogható többlet tudásban, vagy árban. Az nem működik, hogy a lassabb, többet fogyasztó, melegebb kártya annyiba kerül mint a konkurencia gyorsabb, kevesebbet fogyasztó, hűvösebb kártyája. Ez szerintem jól látszik a kasszánál.Számomra szimpatikusabb az AMD, így inkább feléjük hajlok, de a magam ellensége nem vagyok.
Csak azért nem vettem még meg a 980-t, mert ez a VR történet cseszi a csőröm. Tudom, hogy a TrackIr-l milyen gondok vannak, és mivel mindenképpen szeretnék OR-t amikor megjelenik, nem akarok egyből azzal kezdeni, hogy akkor VGA csere, mert gondok vannak. Sem a késés, sem a képernyő szélén homályosabb kép nem hangzik túl biztatóan.És itt megint bejön az ár... a Fury X oda van árazva ahova egy costum 980Ti, ami jóval gyorsabb nála, ha az OR felbontását nézed. Ha nem így lenne, már rég Fury X lenne a gépemben, és epekedve várnám az OR megjelenését.

(#10541) imi123: Így van, mindenkinél másnál van a tűrésküszöb, pont ezért kell jelezni hol a határ. Részemről nincs komolyan véve... szeretem a vitát, sokat lehet tanulni belőle. Részemről is BÉKE mindenkivel, aki normális hangnemben, kulturáltan tudja ütköztetni az érveit. Látod, hogy működhet így is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem sincs gondom a többletfogyasztással mert jelentéktelen tétel, viszont eladási szempontból azt kompenzálni kell. A többletfogyasztás, melegedés vagy jelentkezzen plusz FPS-ben, kézzel fogható többlet tudásban, vagy árban. Az nem működik, hogy a lassabb, többet fogyasztó, melegebb kártya annyiba kerül mint a konkurencia gyorsabb, kevesebbet fogyasztó, hűvösebb kártyája. Ez szerintem jól látszik a kasszánál.