Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz Televan74 #10540 üzenetére

Pedig nekik kéne! :) Nekem sincs gondom a többletfogyasztással mert jelentéktelen tétel, viszont eladási szempontból azt kompenzálni kell. A többletfogyasztás, melegedés vagy jelentkezzen plusz FPS-ben, kézzel fogható többlet tudásban, vagy árban. Az nem működik, hogy a lassabb, többet fogyasztó, melegebb kártya annyiba kerül mint a konkurencia gyorsabb, kevesebbet fogyasztó, hűvösebb kártyája. Ez szerintem jól látszik a kasszánál.

Számomra szimpatikusabb az AMD, így inkább feléjük hajlok, de a magam ellensége nem vagyok. :) Csak azért nem vettem még meg a 980-t, mert ez a VR történet cseszi a csőröm. Tudom, hogy a TrackIr-l milyen gondok vannak, és mivel mindenképpen szeretnék OR-t amikor megjelenik, nem akarok egyből azzal kezdeni, hogy akkor VGA csere, mert gondok vannak. Sem a késés, sem a képernyő szélén homályosabb kép nem hangzik túl biztatóan.

És itt megint bejön az ár... a Fury X oda van árazva ahova egy costum 980Ti, ami jóval gyorsabb nála, ha az OR felbontását nézed. Ha nem így lenne, már rég Fury X lenne a gépemben, és epekedve várnám az OR megjelenését. :)

(#10541) imi123: Így van, mindenkinél másnál van a tűrésküszöb, pont ezért kell jelezni hol a határ. Részemről nincs komolyan véve... szeretem a vitát, sokat lehet tanulni belőle. Részemről is BÉKE mindenkivel, aki normális hangnemben, kulturáltan tudja ütköztetni az érveit. Látod, hogy működhet így is. :)

Új hozzászólás Aktív témák