- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Televan74 #10540 üzenetére
Pedig nekik kéne!
Nekem sincs gondom a többletfogyasztással mert jelentéktelen tétel, viszont eladási szempontból azt kompenzálni kell. A többletfogyasztás, melegedés vagy jelentkezzen plusz FPS-ben, kézzel fogható többlet tudásban, vagy árban. Az nem működik, hogy a lassabb, többet fogyasztó, melegebb kártya annyiba kerül mint a konkurencia gyorsabb, kevesebbet fogyasztó, hűvösebb kártyája. Ez szerintem jól látszik a kasszánál.
Számomra szimpatikusabb az AMD, így inkább feléjük hajlok, de a magam ellensége nem vagyok.
Csak azért nem vettem még meg a 980-t, mert ez a VR történet cseszi a csőröm. Tudom, hogy a TrackIr-l milyen gondok vannak, és mivel mindenképpen szeretnék OR-t amikor megjelenik, nem akarok egyből azzal kezdeni, hogy akkor VGA csere, mert gondok vannak. Sem a késés, sem a képernyő szélén homályosabb kép nem hangzik túl biztatóan.
És itt megint bejön az ár... a Fury X oda van árazva ahova egy costum 980Ti, ami jóval gyorsabb nála, ha az OR felbontását nézed. Ha nem így lenne, már rég Fury X lenne a gépemben, és epekedve várnám az OR megjelenését.
(#10541) imi123: Így van, mindenkinél másnál van a tűrésküszöb, pont ezért kell jelezni hol a határ. Részemről nincs komolyan véve... szeretem a vitát, sokat lehet tanulni belőle. Részemről is BÉKE mindenkivel, aki normális hangnemben, kulturáltan tudja ütköztetni az érveit. Látod, hogy működhet így is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest