- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
-Solt- #10383 üzenetére
Most komolyan keressem vissza? Ha ennyire nem rémlik a sok előre hülyeségnek könyvelhető dolog akkor sajnálom, meg arra sem emlékszel hányan beírták hogy a nanot várják, mert azt szeretnék megvenni. Az hogy most az ára magasabb lett előre tudható volt, akkor sem értettem hogy várják páran a 390x helyére mert az majd lejjebb megy, meg olyat hogy gariban majd a 290x-et nanora cserélhetni. Volt még az is hogy haverokkal 5db-ra vevők vagyunk, a 100-ért jó vétel lesz ......és ezt páran nem viccből írták. Nem rémlenek? Nem csak itt volt hanem más topikban ami hozzá kapcsolódik. Ne csak itt keress vissza, olvasom a többit is lehet Te pont akkor nem nézted.
Annyi trolozást kaptam az árra miatt is hogy az már durva, de mind ilyenek hogy szarozom a nanot mert azt írom drága lesz.... most meg csak szeretném látni ahogy veszitek, az ár nem érdekel mert giga trol voltam a 180e árral, szóval vigyétek amennyiért megjelent mert az biztosan jobban tetszik.
Jellemző hogy 1-2 hónapos dolgok, amik akkor úgy menteek hogy de úgy kell lennie (vagyis minden a lehető legjobban legpozitívabban, olcsó gyors elterjedt) és aki mást mond az hülye, trol, el van tévedve... Aztán amikor bejön hogy kurvára nem jött be az élőrre könyvelhető hülyeség akkor meg az hogy nem úgy gondutuk nem kijelentő módban volt.... De akkor persze igaz nem kijelentő módban de foggal körömmel ragaszkodtak páran a hülyeséghez. Szóval hogy van ez?
Nagyon nem szeretném folytatni a vitát, ok értelme nincs csak én is kicsit visszavágtam amiért le voltam nézve a borúlátásom miatt az AMD-vel szemben. Jó lenne ha nem lenne rá okom, de józanul nézve ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged