Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• do3om

addikt

válasz -Solt- #10383 üzenetére

Most komolyan keressem vissza? Ha ennyire nem rémlik a sok előre hülyeségnek könyvelhető dolog akkor sajnálom, meg arra sem emlékszel hányan beírták hogy a nanot várják, mert azt szeretnék megvenni. Az hogy most az ára magasabb lett előre tudható volt, akkor sem értettem hogy várják páran a 390x helyére mert az majd lejjebb megy, meg olyat hogy gariban majd a 290x-et nanora cserélhetni. Volt még az is hogy haverokkal 5db-ra vevők vagyunk, a 100-ért jó vétel lesz ......és ezt páran nem viccből írták. Nem rémlenek? Nem csak itt volt hanem más topikban ami hozzá kapcsolódik. Ne csak itt keress vissza, olvasom a többit is lehet Te pont akkor nem nézted.

Annyi trolozást kaptam az árra miatt is hogy az már durva, de mind ilyenek hogy szarozom a nanot mert azt írom drága lesz.... most meg csak szeretném látni ahogy veszitek, az ár nem érdekel mert giga trol voltam a 180e árral, szóval vigyétek amennyiért megjelent mert az biztosan jobban tetszik.

Jellemző hogy 1-2 hónapos dolgok, amik akkor úgy menteek hogy de úgy kell lennie (vagyis minden a lehető legjobban legpozitívabban, olcsó gyors elterjedt) és aki mást mond az hülye, trol, el van tévedve... Aztán amikor bejön hogy kurvára nem jött be az élőrre könyvelhető hülyeség akkor meg az hogy nem úgy gondutuk nem kijelentő módban volt.... De akkor persze igaz nem kijelentő módban de foggal körömmel ragaszkodtak páran a hülyeséghez. Szóval hogy van ez?
    Nagyon nem szeretném folytatni a vitát, ok értelme nincs csak én is kicsit visszavágtam amiért le voltam nézve a borúlátásom miatt az AMD-vel szemben. Jó lenne ha nem lenne rá okom, de józanul nézve ez a helyzet.

• Habugi

addikt

válasz -Solt- #10383 üzenetére

Nagyon szépen meg tudod szólítani azt a "réteget" akik miatt felhagytam anno ennek a topicnak a szerkesztésével, aktív olvasásával. A tegnapi itteni termésed.., hát fórumtárs, maximális tiszteletem élvezed! :R :C

Új hozzászólás Aktív témák