- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
Petykemano #1400 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Hazudnék ha azt mondanám hogy minden szavát értem, de a lényeg azért átjött. Előző konfigom is 3 éves kb, szerintem ezzel is elleszek 3 évig simán. Ahogy nézem amúgy egyik procival sem tudok nagyon mellé lőni, szerencsére.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Új gamer gépet szeretnék összerakni magamnak és nem tudok dönteni, hogy amd vagy intel proci legyen a gépben. Segítsetek nekem légy szíves!
4k 60 FPS lenne a cél, 2080 Super kártyát néztem, emellé szeretnék procit. Ryzen 5 3600 vs i5-9600 a két kiszemelt. Intelből lehet egy i7-es kellene, de azok elég drágák még. Ahogy néztem teszteket, i5 is elég szépen hozza az fps-seket. A gép összerakó topikban mindenki az amd-t ajánlotta, ár-érték arányban tényleg verhetetlen.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest