-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz
Petykemano #1036 üzenetére
Szépen látszik hogy a szerényebb pénztárcával rendelkezők körében nyerő választás a 1600/1600X az ára miatt,még ha egy kis teljesítmény többletről le is kell mondaniuk.
Játékok alatti teljesítményével egyértelműen best a 8600k/8700k páros.
Én is ha nem sikerül stabilizálnom a biosban a memóriámat, és tovább szöszöl velem az alaplap,már cseréltem volna egy 8600k -ra. Jobb a teljesítménye, kezd az ára is rendben lenni,lapok sem drágák már hozzá,igaz kicsit magasabb hőmérsékleten dolgozott volna. -
Televan74
nagyúr
Na ez egy korrekt hozzászólás és korrekt hozzáállás tőled,ilyet vártam. Kösz.
A ryzen hozza azt amit vártam tőle,igaz vannak még gyermekbetegségei. De már van választási lehetőség. Azért Lisa tudása látszik a ryzen procikon.Bárcsak a GPU -k követnék a példát. De úgy néz ki a Vega sem lesz amire vártam.De lassan ott is lehull a lepel.
-
Televan74
nagyúr
válasz
->Raizen<- #890 üzenetére
Fizesse meg akinek kell!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest