-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz
#11493888 #2758 üzenetére
Az én HP gépemet szállították K-s procikkal is. A biosban nincs lehetőséget semmit átállítani, 0 lehetőségett hagyott a HP erre. Ezekből a lomokból azért fogyogat rendesen, mert vannak helyek a világon ahol csak leveszik a boltban a polcról a hápé gémer pécét mert ííhét meg gémer, azt' csak használják defaulton...
-
koko52
nagyúr
válasz
#11493888 #2758 üzenetére
Tudod meddig jut el az X procis vásárló nagy része? Elkezdi emelni a MHZ-et, aztán ha elhasal (fesz értékeket nem bántja mert az már kínai) és bootolgat 2-3 alkalommal akkor megijed és el is engedi majd megállapodik valami minimális tuningnál. Vagy bekeveredik a topikjába ahol látja hogy mennyi mindent lehet állítani és vagy megijed vagy kísérletezik. Ha sikerrel jár, akkor meglátja , hogy mennyire volt felesleges, mert csak szép CB számokat kapott FPS-t nem, vagy 90c helyett 80C lett a proci de ez sem sok embert érdekel ahogy a fogyasztás sem. Szerinted hol látszik meg egy villanyszámlán? Nekem elhiheted, ugyan ez megy a két RAM-os topikomban. Szóval ne magadból indulj ki! Te 100/1 vagy. Már lettem lehurrogva, hogy hülyének néztem az x procis intelest a B-s vagy H-s alaplapjával de kioktattak, hogy magasabb a turbó (és sok ilyen volt)
.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest