- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Én is remélem összeszedik magukat,már mint az AMD.
Egyébként a CPU limit dolgot,az is megfejeli,hogy milyen vga-d van,ugyanis múltkor nálam volt,tesóm GTX670-e (4GB-os),és bizony ahol előtte CPU limitbe ütköztem,jóval jobban teljesített a gép.Persze nem csak a vga miatt,hanem inkább a ráírt drivernek köszönhetően,ugyanis köztudott,hogy az NV driverei jobban optimalizáltak Dx11 alatt,aminek köszönhetően jobban is teljesítenek játékok alatt.Szóval főleg a full AMD-s rendszerek szenvedtek Win8.1 alatt,a CPU bottleneck miatt.
De persze ez nem jelenti azt,hogy az én CPU-at megmentené egy 980Ti játékok alatt.
Egy régi játék ( Supreme Commander),ami szerette enni a procikat [link] szenved az Fx 8350-es proci látszik is a videón
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest