Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Fire TV stick/box
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Kamu.
De mint írtam a linkjeiddel engem nem győzöl meg. Aki azt állítja két friss platformnál hogy a 6 mag 12 szál jobb a 10 mag 20 szálnál majdnem azonos MHZ-en az hülye.
fizikai lehetetlenség.
De te jó Ryzen hívő vagy higgy amit akarsz nem engem kell meggyőznöd hanem magadat hogy nem szart vettél.
Régen azt mondtuk viccelődve az AMD-re, a párizsi is jó meg laktató és olcsó, de én maradok a sonkánál. (Intel)
Nálam ez nem változott! és az AMD kezd felfejlődni egyre ízletesebb de már drágább mint a sonka azért az pofátlanság, mert csak egy párizsi, hiába akarja magát sonkának hazudni.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest