- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #1672 üzenetére
vegyél egyet azt csináld meg magadnak mondtam már én azért nem fogok telepítgetni hogy bizonygassak vad idegen embereknek vagy gyerekeknek hogy miben hiszel. Elhiszed vagy nem mindenki saját döntése
(na pont a recska nevezetü tag jött pont az ilyen szöveggel hogy bizonyisd azt nyomta az is a szét tuningolt vackát privátba csak engem nem érdekel kinek mi van. Nekem jó és tudom mit tud,te is tudod a tiéd mit tud attól hogy képekkel bizonygatod mit tud közel sem biztos hogy tényleg annyit tud hiszen 2 egyforma tojás sincs.
Ez a topik meg az amd és intelről szól nem hogy ki mennyire tudja tuningolni meg milyen lapja meg alkatrészek vannak a gépében. Utoljára linkeltem egy yutubos linket pl a 3900x és a 3950x mennyire elmarad a játékoknál és senki nem válaszolt rá hogy a sok magnak akkor mi értelme is van és mennyire van kioptimalizálva a cpu játékra sok maggal ,mert utoljára még valaki azt írta hogy majd elfogy a pár játékban
Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged