-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz SECTORnooB #40789 üzenetére
Annyira jó most hogy kint itt nálam a Pulse 93e Div2/WWz-vel .
-
veterán
válasz Petykemano #40774 üzenetére
Ne akarjon már a VII fölé árazni amikor a mostani 2080 is olcsóbb és gyorsabb..
-
veterán
válasz Televan74 #40313 üzenetére
Ez így van aki most 480/580-on van egy ideje teljesen jó lépés élesz ha árban is oda lőnek, kicsit az 2060/70 alá.
De mint mondtam 3 éve lesz juliusban a gépemben az 1080, cserélnék VR miatt. Radeon VII nekem kevés mert tényleg nem gamer kártya.
Na mindegy azt veszem majd ami van, heggesszenek össze nekem két Navit hogy egynek lássa és pl VR-re is jó legyen és vásárolok -
veterán
Értem én hogy benzin
De tragikus sajnos hogy 3 éves kártyát nem tudok leválltani, vagyis le fogok megint zűdre
-
veterán
Legnagyobb problémám hogy majd kijön a Navi és lecserélhetem a 3 éves 1080-at egy kb ugyan olyan erős kártyára? (
-
veterán
NDA mikor ketyeg le?
-
veterán
Szakmai szemmel hátrány hogy egy cég egy gyártó technologiát hamar tud egy évvel használni? Akkor piros pont az AMD-nek nem?
Pl számomra az RT max egy demó semmi más, nem használja semmi szinte azt is kétes teljesítménnyel, mire elterjed ez a teljesítmény semmire nem lesz elég, DLSS meg hagyjuk már olvassuk el mit tud és hogy működik mindjárt nem olyan fényes.
Tény hogy később mennyivel is? max 4 hónap , viszont csak 8 giga ram.. -
veterán
válasz Cathulhu #38815 üzenetére
Nem tudom mi az érthetetlen, jelen pillanatban amit tudunk ugyan az a teljesítmény és ár. A fogyasztást nem tudjuk de adjunk hozzá valami hihetelen 50w-ot engem ez annyira érdekel hogy most 50e vagy vagy 50300 a villanyszámlán valahogy nem mozgat.
Egyik oldalon DLSS meg RT magok másik oldalon 16Gb ram nagy mem sávszél )lehet hogy valamit tud RT alatt) de ezt nem tudjuk.
És akkor az egyik teljesen életképtelen szar Hogy jön ki a matek?
Mert engem pl érdekel a kártya és nem szarozom a 2080-at sem, az árát max ÉS 1080 van a gépemben akkora fanboy sem lehetek.
Tehát két 95% hasonló cuccból hogy lehet az egyik foshalom?[ Szerkesztve ]
-
veterán
De az tudod hogy a leakek nem erről a kártyáról szóltak, tudod te Tehát az AMD nem mondott soha olyat hogy jön egy 2070 teljesítményű Vega refresh 350 dollárért.
Egyébként nem múlt el semmi hanem egyszerűen az NV azt godolja hogy oda tolja az árakat ahova akarja, és majd az AMD nem követi vagy hogy? Természetesen lehet mindekét oldalt hibáztatni a kialakult helyzetért.
Aztán majd a kereslet csökkenése miatt árat emelnek és a kereslet megint csökkenni fog ÉS valszeg a PC gaming koporsójába megint egy szög a 350 (aib 400?) középkategória, PS4Pro áránal koricálunk -
veterán
válasz YellowFlash #38622 üzenetére
Miért vennék 2080-at? Annyi lesz az ára mint a 2080-nak majd figyeld, a DLSS meg a tensorcore kb annyit ér mint ezen a 16GB ram de az inkább többet ha bele gondolok
Ha ugyan abban az árban van és kb úgyanazt tudja nincs az az isten hogy 2080-at vegyek. -
veterán
Alapvetően mi a gond? Van felsőben kártya, nem lassabb mint a 2080-an a Ti vegyük ki mivel majdnem 2x annyiba kerül..
Nálam valszeg bekerül a gépbe, ha ezt reallife is hozza.. -
veterán
hoppá
-
veterán
wut?
-
veterán
válasz Petykemano #36645 üzenetére
Én is Csak szarul írtam.
-
veterán
válasz Petykemano #36590 üzenetére
Jaja mehetne még lejebb Itt svédben most 168e az 56 és 199e a 64-es a 3 game-el Asus Strix.
-
veterán
válasz Petykemano #36428 üzenetére
Epyc2/Zen2
-
veterán
válasz Raymond #32608 üzenetére
Techspot.
"Gondolom azért, mert az ultra beállítást használtak. Az egy olyan szint a high-hoz viszonyítva, ami tényleg nagyon durván bánik a GPU-kkal, és igen regiszter/LDS-igényes shadereket enged rájuk. Ezt a helyzetet a Vega kifejezetten jól kezeli, ahogy például a Polaris is. Az utasítás-előbetöltésük nagyon jól dolgozik, míg más architektúrának a nagy terhelésű übershaderekre ilyen megoldásuk nincs. Csak úsznak az árral, ami rossz kihasználtságot eredményez. Ha növeled a felbontást, akkor a ROP limit egyre inkább úrrá lesz majd a rendszeren, és akkor kevésbé jön ki az utasítás-előbetöltés hatása. Esetleg vissza lehet váltani simán high grafikába, akkor sokkal kedvezőbb lesz a statikus erőforrás-allokáció, nem kellenek komoly architekturális trükkök, hogy meglegyen a minimum wave-szám." -
veterán
Teljesen rendben van az ara, a levegös 64 az 1080 felett van kicsivel és kicsivel olcsóbb..
itt svédben az 5000 korona az 160e forint -
veterán
válasz SECTORnooB #32459 üzenetére
Ja oké pl én valami elmebeteg lehetek de megvárom a customokat és simán lecserélem az 1080-at ha ennek az árnak a közelében lesznek amik itt vannak
-
veterán
Na most viszont várom aug28-at meg a customokat..
-
veterán
válasz SECTORnooB #32452 üzenetére
Nem mennél át a VS szobába mert akkor azt nem olvasnám egy darabig... Megköszönném..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem rosszak az arak, 153e atszamolva a leghuteses vega64 svedben ki.
-
veterán
Vega 56 nagyon jo kis cucc szerintem, hogy mire a boltokba kerul mennyi lesz az ara na az jo kerdes 399 euroert jo lenne, de gondolom jo lesz miningban
-
veterán
Varjuk a többi tesztet, eddig jobb mint számítottam. Bár varjuk a bolti árakat
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31370 üzenetére
Azon "remélem ezek tapogatozó árak" mit nem lehet érteni?
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #31364 üzenetére
Ez egy üzlet ki írt áraból sikerült, nagyon egyszerü egyébként a 10426-at svéd koronát megszoroztam a 32-es napi árfolyammal
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Remelem ezek meg a tapogatozo arak ami kezdenek kikerulni
333e átszamolva a vizes verzio.. -
veterán
válasz nubreed #31196 üzenetére
Biztos hogy az, itt lakom most szetneztem normalis boltban nincs rx vega ar.
Ellenben ranezten a Vega Frontier arara)) 12600sek 32-el szorozd.... Ez 1460 dollaros ar ennyit a 999 dollaros arrol es itt az afa kozel ugyan az. Plusz ez a leghuteses kicsi ara...?
Mult heten 4999 vettem 1080 Palit Gamerockot az 155e forint kivancsian varom a vegat... -
veterán
Itt Svédben bekerült két helyre a 8gb átszámolva 90e forintban középárfolyamon.
Az áfa ugye hasonló itt 25%, de ennél jobb árú boltok vannak szóval lehet 80-85.. Ez kisker, és csak egy márka Sapphire lehet nem is mérvadó[ Szerkesztve ]
-
veterán
Pont kijon 2x480 8gb egy 1070 arabol vr-re jobb is lesz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest