- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Na, volt idom tesztelni, nem akartam addig mig a ram meg nem erkezik, meg mig be nem tudom epiteni a vizes cuccokkal a házikóba.
Az X370-es alaplapom Windows 10-es legfrisebb verziojaval Bootoltam szépen, de kaptam egy Network04.sys BSOD-ot.
Hwinfo is fals ertekeket adott, na mondom gyaluljuk le szepen a Wint. Letoltottem a Media Creation Toolsal a legfrisebb Windows 10 Home N-t, rufussal Uefi GPT-t letrehozva. Majd bootolok szépen, (IMMOU-t nem kelett kikapcsolnom, sőt semmit tiltanom) kimentem a konyhába összedobni egy szendvicset, (nem tulzok) 4 percet lehettem kint, mikor visszaérek már asztalt látom és fel is van téve a Win. Gyorsan be a hálozati eszkozokhoz, letiltani mind a 2 adaptert.
Feltettem a legfrisebb illesztoket, a Chipset driverrel szivtam, ha fejen álltam akkor sem akart elindulni a telepito. Aztán rájottem a trukkre, eloszor telepitenem kellett a VGA Crimson Drivert, na és az tudta előhivni a Chipset drivert, probléma megoldva.
Hamarosan hőfokok. Tesztprogikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 5600MHz (KF556C36BBEK2-32)2030.07.30 garis
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest