- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Powerbank választás okosan: mAh, Wattóra, PD... mit jelentenek valójában?
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na egész délelőtt szopás volt, mert semmit sem tudam feltelepíteni. SSD-n volt Windows, de nem indult el, USB W10 telepítő nem indult, DVD telepítő nem idnult, Proxmox telepítő is lefagyott.
Aztán a neten keresgélve megtaláltam a hiba okát. ami egy elég nagy fail az alaplapgyártóktól és az AMD-től is.
Ugyanis az UEFI BIOS-ban az IOMMU alapértelmezetten be van kapcsolva, ami akkor kell, ha virtualizált környezetben PCI eszközöket akarunk kiadni a VM-nek. Ez VmWare alatt majd jó is lesz nekem, de amúgy egy csak desktop munkaállomásnak használt gépen ez nem kell. Intel platformon ezzel nem is volt gondom, mert ott soha sem okozott problémát. Itt viszont semmilyen eszköz nem működik rendesen, ha be van kapcsolva.Szóval letiltottam és onnantól kezdve minden működött. :-)
Találtam egy jó kis videót is róla. https://www.youtube.com/watch?v=mMt-Hqf76LIDe, hogy valami értelmeset is írjak, itt az első teszt. Teljesen default beállítások W10 alatt, 2400-as CL15-ös RAM-ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest