Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Tessék, itt vannak az FH4 eredményeim, a CPU rendernél az átlagot, és a minimumot nézd.
És egy újabb eredmény, amit nemrég mértem, frissebb Windowssal. Újramérhetem az eredményeket, de sok változás nem lesz, azon kívül hogy a frisebb Windows miatt talán minden eredmény kicsit jobb lesz.
Mielőtt jön hogy "de hát GPU limites vagy", igen, a 1070 fog vissza, viszont jobb az, ha van tartalék, mint az, hogy éppen kihajtja. És az OC után már egy, a 1070-nél erősebb GPU-val is simán megbirkózna 1080p-ben, 1440p-ben főleg.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Holnap előkeresem az FH4 eredményeim De a 25% az már extrém eset, amit írtam is, és ahogy azt is írtam, hogy ez mondjuk a CPU + RAM-ból jöhet.
BF1-et sajnos nem tudok benchmarkolni, mert nincs két ugyan olyan meccs, de ott is szépet javult nálam PBO+3600 CL17 XMP-hez képest a 4.3GHz AC + 3800 CL16. Ami talán mérhető, az a CSGO, mert ott van benchmark, de az kaputelefonon tud 144FPS-t, BF1-ben meg az OC után sokkal stabilabban tartja a 144-et átlagosan, mint előtte.
És amit elfelejtenek sokan, hogy lehet, hogy GPU limitált vagy, de attól a játék folyamatosságán segíthet az, ha van valamennyi tartalék CPU erőd, és ez alatt nem arra gondolok, hogy fizikailag mag vagy szál legyen tartalékban, hanem nyers egyszálas erő.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Dragon3000
veterán
Nézhetsz teszteket, játékok esetében csak a memóriával való játszadozással lehet akár +10% és akkor a cpu még alapon ment, mondjuk 25%-ot nem hiszem, hogy összelehet hozni, de nem kizárt, hogy 1-2 kivételes esett esetében összehozható. Az, hogy neked megfelel úgy, ahogy van, másoknak meg nem, akkor ez van, de ez topik az adott hardverekkel foglalkozik, amibe a cpu oc és a ram oc is beletartozik, ha zavar, akkor minek követed?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Milyen notebookot vegyek?
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akvarisztika
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Processzor felvásárlás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest