- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #32031 üzenetére
Megrendeltem ezt az 1200AF-et, de picit elbizonytalanodtam itt a korábbi kommentekből. Elég lesz ez nekem? Alap órajeles i7 2600k-t vált, RX570 van mellette. Jelenleg nyilván elég lenne, később meg esetleg mehet erősebb proci a lapba, így is sokba volt a váltás, főleg a memória árak húzósak. De az 1600AF csábít, igazából alapból az volt betervezve.
Passmark eredményeket néztem, az alapján még a régi 1200-nak is jobbnak kéne lennie, mégis le lett húzva itt, főleg PUBG multiban, ami pont néha azért még el van indítva.
Mondjuk videókat is néztem [link], a 2200G már kb egálban van az i7-tel, a 2300X gondolom akkor már jobb, feltéve ha tényleg azzal egyenértékű ez az 1200. Az a vicces FPS értékekben én sehol nem voltam ezekhez, plebgé ilyen windowed 900p körüli felbontásban full minimumon nem volt meg stabil 60 FPS... Aztán Gyuri másik topicban felhomályosított, azért az 1200-at tuningolni is lehet még, hmm... VGA csere úgysem mostanában lesz, 570-hez elég ez is. Egyelőre úgyis a vérfrissítés volt a cél, még mielőtt minden kidöglik a régi konfigból...
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Gyuri27
félisten
Pont az. Átcimkézet 2300x 3,5-4.0 8mb l3 a 4 helyett 12 a 14 helyett. Az órajelet meg irtam.
Amd - Radeon - Ryzen
-
TPimi
csendes tag
Szia,
Igen: [link] -
turistakolbi
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #28205 üzenetére
Mindenképp a 2xxx szériából nézz. simán jók a B350 es lapokban. csak bios frissítésre kell figyelni.
Azonos órajelen +15-20% fps is elérhető a processzorok terén. ( sokkal rosszabb az IPC és a memóra latency-je az 1xxx nek)
hidd el tudom mit beszélek.
8700k+ryzen 1700 @3900 mhz-m van öcsémnek meg egy fullos 2700x taichivel. megnéztük hogy fix all core 3900 on. benchmark pontszámok majdnem azonosak, de a játékban óriási a különbség (pubg)Bár a 1050TI hez untig elég lenne. az általad felsorolt cucc.
(ha én lennék a helyedbe akkor 1xxx szériát csak használtan vennék. nagyon olcsón kaphatóak.)
de ha újat /garanciálisat szeretnék mindenképp, akkor minden maradhat csak a kocka legyen 2xxxhttps://www.twitch.tv/muerte188
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozilla Firefox
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest