- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egér probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz DJGABI #32067 üzenetére
Meglett közben az 1200 AF -> 1600 AF csere itt is. Azért na... Plebgé medium kb fix 100 FPS, komoly cucc.
Hűtőnél közben rájöttem, én teszem fel balfék módon, azért csodálkoztam is, hogy alig fér el a pöcök a bordától... Vagy úgy tudom felrakni hogy a tápra vagy a VGA-ra fújja a meleget... Nem kifelé ugye.. Cooler "Master" De a gyártó is, hogy keresztben is ott a horony a rögzítőnek, hogy úgy is úgy tűnjön mintha fel lehetne rakni.... Most pont nem találom, de tegnap néztem YT-n valami build videót, kb csont az én konfigomat rakja össze srác, csak Gammaxx hűtővel. Hát jóval szimpibb. Na most már mindegy. Ja meg visszaküldésnél Alza remélem nem fog problémázni a pénzzel, ez a sz*r össze karcolta rendesen az 1200 tetejét, meg alig tudtam leimádkozni is a hűtőt.
Más: jön a Rizsa R3 3100. 4/8T 100$ körül [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz Mike8212 #32085 üzenetére
RAM az baromi jó, masszív, tök stabil ez a DDR4, mondjuk először megijedtem, nézem, jó irányba teszem be, aztán mégis össze-vissza recsegett-ropogott, akkor azért megijedtem picit.
Meg Asrock-on a PCI-e tök jó, hasonló mint a ram, lenyomós ha ki akarod venni, nem az az AGP-s időkből maradt csúszkás meg pöcök benyomós, meg ilyen-olyan
-
DJGABI
addikt
válasz DJGABI #32064 üzenetére
Jelentem meglett a cucc... Szerencsére alaplap egyből felismerte, nem kellett BIOS frissítés, úgyhogy már az első indítási kísérletet siker koronázta. Hát végülis, aki gyengébb i3/i5 prociról vált annak teljesen jó ez az 1200 gyári állapotában is. Plebgében végig kb 100%-on megy, de majdnem fix 60 mediumon is, eddig ilyen nem volt. Overwatchban nem sok a különbség. Tegnap épp csak összeraktam, tuningolgatni eddig nem nagyon volt időm, maholnap még próbálkozok, Ryzen master most települ. De utána meg 2 napig itthon se leszek, szerintem megy vissza. Azt a felárat simán megéri az 1600 így látatlanba is, nem akarom hirdetgetni, meg később ki tudja hogy alakul az ára, meg mikor szüntetik meg ezt az AF-es mókát..
Ramookat elvileg a megfelelő slotokba tettem, de csak 2400-on jár. Ez az XMP kell nekem gondolom
A hűtő bakker... komolyan mondom az LC Power 95 mérföldekkel barátságosabban volt szerelhető. Kétségbeesésemben már Gammaxx-os videót néztem: [link] lazítsak a gyári bracketen... hát csodálatos egy megoldás
-
DJGABI
addikt
válasz DJGABI #32061 üzenetére
Végigjártam vagy 5 boltot, hááát volt egy DeepCool GAMMAXX 200T [link] 5k-ért, AM4 nem volt rá írva, nő azt mondta nem biztos hogy jó, nekem rémlett persze azt írtátok simán rámegy. Másik helyen meg Cooler Master T200 [link] szintén 5k-ért, már a körút végén voltam, örültem hogy egyáltalán találtam valamit helyben, utóbbit választottam. Közben látom 0 tapasztalat van róla, na mindegy, valakinek kísérleti nyúlnak is kell lennie Azt látom pár decibellel csendesebb a Gammaxx, a CM meg nem is ír TDP-t, hogy meddig jó
Ja meg egy ID-Cooling 903 lett volna még alternatíva, említésre se méltó
-
DJGABI
addikt
válasz Gyuri27 #32058 üzenetére
Meglátom. Nem tudom Alzánál hogy működik a visszaküldés, lehet-e csak a procit. Ja elég budget kategória, azért az a 10-15k is fájó... Másrészről meg jó, nyilván egyszer kell kifizetni, meg cserébe kap teljesítményt az ember...
Hűtőt nem tettem mellé, látom mik az ajánlottak, de szombaton raknám össze a gépet, nem tudom itt vidéken mik lesznek...
(#32059) ETOM mostanában elég lájtosan nyomtam, Control volt talán az egyetlen komolyabb cím (az mondjuk elég szépen futott), meg mondom PUBG alatt valahogy a 2600k is kevés volt
(#32060) gbors az ajánlott Crucial 3200-as Ballistix Sport LT lett mellé téve, abban nincs hiba
-
DJGABI
addikt
válasz Mr.Csizmás #32031 üzenetére
Megrendeltem ezt az 1200AF-et, de picit elbizonytalanodtam itt a korábbi kommentekből. Elég lesz ez nekem? Alap órajeles i7 2600k-t vált, RX570 van mellette. Jelenleg nyilván elég lenne, később meg esetleg mehet erősebb proci a lapba, így is sokba volt a váltás, főleg a memória árak húzósak. De az 1600AF csábít, igazából alapból az volt betervezve.
Passmark eredményeket néztem, az alapján még a régi 1200-nak is jobbnak kéne lennie, mégis le lett húzva itt, főleg PUBG multiban, ami pont néha azért még el van indítva.
Mondjuk videókat is néztem [link], a 2200G már kb egálban van az i7-tel, a 2300X gondolom akkor már jobb, feltéve ha tényleg azzal egyenértékű ez az 1200. Az a vicces FPS értékekben én sehol nem voltam ezekhez, plebgé ilyen windowed 900p körüli felbontásban full minimumon nem volt meg stabil 60 FPS... Aztán Gyuri másik topicban felhomályosított, azért az 1200-at tuningolni is lehet még, hmm... VGA csere úgysem mostanában lesz, 570-hez elég ez is. Egyelőre úgyis a vérfrissítés volt a cél, még mielőtt minden kidöglik a régi konfigból...
Új hozzászólás Aktív témák
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest