Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wowpegazus

tag

válasz Skynet258 #8127 üzenetére

Szia!

Nekem is baromi hangos volt első alkalommal. Azért van, mert valószínű rosszul raktad fel a hűtőt. Kívülről nem látszik, atom stabilan nem moccan, de rosszul van fent. Ugyanezt megjártam (3. alkalomra sikerült rendesen). Szedd le, új paszta fel. Fent leírtam a pontos felrakást. A lényeg, hogy kint szerelj az alaplapi dobozon. Közepesen nagy erővel elkezded az egyiket csavart lenyomni, (ha már itt hallasz kattanást ne dőlj be neki!!!) és balra elkezded tekerni. Ha van egy kattanás, akkor még mindig lefelé nyomva irányt váltasz, és 1 fordulatot betekersz - de ne többet. Átlósan ismételd meg az eljárást. Ha minddel idáig jutsz, utána szintén átlósan 2-2 fordulatonként haladva csavard be addig a csavarokat, amíg már nem moccannak. Nem kell meghúzni izomból, jól megtartja magát. Sajna a rugós szerkezet miatt mindig stabilnak fog kinézni - mert az megfeszül - csak a procira nem nyomódik rá eléggé a hűtő, ebből van a gond.

Ha rendesen fent van, nagyon-nagyon halk masina. 7 percre tekerjl, közvetlenül felülről veszi a srác.

https://www.youtube.com/watch?v=LzIIIoSveU0

A másik -ha a hangja már jó, de még nem ül rendesen - árulkodó jel lehet a rosszul felrakott hűtőre, ha a biosban magas az alap hőmérséklet. Nálam ilyen 55 volt. Illetve windowsban akár 10 másodperc alatt 7-10 fokokat ugorhat az idle hőmérséklet. A tegnapi napom erre ment rá :)

Új hozzászólás Aktív témák