Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Televan74
üzenetére
Sok sok evvel ezelott, mikor osszeraktam az uj gepet, akkor rakuldtem a procira a primeot, mellette vga-ra a furmarkot (app akkoriban volt balhe, hogy a furmark ki is nyirt par nvidiat
), mondom ha ezt tuleli, akkor semmi se allhat az utjaba, ha meg nem, akkor meg idoben kiderul. 10 percen belul olyan feketeseg lett az eredmenye, hogy ihajj. De ennek ellenere soha semmi bajom nem volt a geppel, szoval ha egy ilyet tulel, akkor kb mindent 
Ettol fuggetlenul en ajanlom a primeot, tuti kihozza ha valamit alultervezett az ember.
-
HSM
félisten
válasz
Televan74
üzenetére
Intel AVX sajátosság. Amiatt melegszik jobban. De ha egy normál alkalmazás is nagyon AVX intenzív és kihasználja a magokat ugyanúgy 98 fokot látnál.Tény, a játékok nem ilyenek. Ezért megy jól az AVX-et nem tudó hatmagosom, és az AVX-ben nem annyira jó Ryzen is tök jól bennük.

No, meg a mai asztali alkalmazások zöme is ilyen.
-
.Ishi.
aktív tag
válasz
Televan74
üzenetére
1080pben, 60fpsre belőve, gyári hűtővel, nekem még nem ment a proci 55 fok fölé CPU intenzívebb játékokban (pl. Rise of the Tomb Raider). HWiNFoval és AIDA64-gyel mértem. Bár az igaz, hogy a gyári paszta helyett MX4-et használtam, talán pár fokot segített rajta. A mostani Hardware Unboxed videóban terhelés alatt 60-65 fokokat mutatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mondom ha ezt tuleli, akkor semmi se allhat az utjaba, ha meg nem, akkor meg idoben kiderul. 10 percen belul olyan feketeseg lett az eredmenye, hogy ihajj. De ennek ellenere soha semmi bajom nem volt a geppel, szoval ha egy ilyet tulel, akkor kb mindent