Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Igen, tudom, hogy a 480-580 (főleg az utóbbi) a 1060 szintjén van, de félek a magasabb fogyasztástól. Nem elsősorban az áramszámla miatt, hanem mert nem akarom, hogy nyáron a lakásban szauna legyen (anélkül is lesz). Erről a Radeon Chill-ről még nem hallottam, nem kell vele túl sokat szaszerolni?
Nekem fontos Geforce-os a videófelvevés is, de hallottam, hogy most már a Radeonok is tudják ezt, a Geforce driverrel az utóbbi hónapokban nem voltam elégedett (nem játék szempontok miatt, a videófelvevésnek voltak nyavalyái ) de most úgy tűnik megint rendbe jött, ha a Radeon fogyasztását egy szintre lehetne hozni hasonló teljesítmény mellett, mint a Geforce-ot, akkor szívesen vennék Radeont is. Utoljára MSI 270X-volt és nagyon meg voltam vele elégedve, sokkal jobban, mint előtte a Gigabyte geforce 660OC-val...
@Apa:
1070 nekem sok. Nem játszom annyira előforrásigényes játékokkal, illetve a jelenlegi ivy i5 is köhög már. Egy 1070-et aránytalannak éreznék a jelenlegi procimhoz, igényeimhez és költési hajlandóságomhoz is. bár az is igaz, hogy ár/érték arányban a 1070 lehet előrébb van, mint a 1060...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hobby elektronika
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest