Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

válasz Devas #5183 üzenetére

Igen, tudom, hogy a 480-580 (főleg az utóbbi) a 1060 szintjén van, de félek a magasabb fogyasztástól. Nem elsősorban az áramszámla miatt, hanem mert nem akarom, hogy nyáron a lakásban szauna legyen (anélkül is lesz). Erről a Radeon Chill-ről még nem hallottam, nem kell vele túl sokat szaszerolni?

Nekem fontos Geforce-os a videófelvevés is, de hallottam, hogy most már a Radeonok is tudják ezt, a Geforce driverrel az utóbbi hónapokban nem voltam elégedett (nem játék szempontok miatt, a videófelvevésnek voltak nyavalyái ) de most úgy tűnik megint rendbe jött, ha a Radeon fogyasztását egy szintre lehetne hozni hasonló teljesítmény mellett, mint a Geforce-ot, akkor szívesen vennék Radeont is. Utoljára MSI 270X-volt és nagyon meg voltam vele elégedve, sokkal jobban, mint előtte a Gigabyte geforce 660OC-val...

@Apa:

1070 nekem sok. Nem játszom annyira előforrásigényes játékokkal, illetve a jelenlegi ivy i5 is köhög már. Egy 1070-et aránytalannak éreznék a jelenlegi procimhoz, igényeimhez és költési hajlandóságomhoz is. bár az is igaz, hogy ár/érték arányban a 1070 lehet előrébb van, mint a 1060...

Új hozzászólás Aktív témák