-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az i3 nagyon más. Ott 4 egyenrangú szál van, két végrehajtóra. Perszem nyers erőre sokkal jobb lesz a 2+2-es SMT-s Ryzen (akár duplája), csaképpen azt ne felejtsük el, hogyha 2-2 mag adatai ugrálnak a CCX-ek között azt nem fogja szeretni. Persze, erre lehet majd optimlaizálni, de jóval gyakrabban lesz szükség a magok között "átkommunikálni", mint a 6 vagy 8 magos dizájnoknál, ahol jóval nagyobb erő van egy blokkon belül.
(#2751) Televan: Na-na... 48 és 52 FPS között a difi éppen feleannyi, mint amiről én beszéltem. Amit szemléltetni próbáltam, az nem 8%, hanem 16% diferencia, ami a te esetedben 48FPS szemben 56-al lenne. Azt a 8%-ot még én se nagyon veszem észre, de 16%-ot már simán.
Tudom, mert kb ennyit hozott a ram-tuning a 4690K-mon BF4-ben, és igencsak lehetett érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest