- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dyingsoul #7610 üzenetére
Nekem hetente csinált olyat a gép hogy 1 percig lefagyott. Fullra,max a böngésző működött tovább. De ez mindig akkor volt amikor lemezműveletet végeztem volna. Cseréltem HDD-t,de megmaradt a hiba. Mindig ha egy meghajtón szerettem volna betallózni vagy menteni leginkább akkor jött elő. Nem hdd volt a ludas,kábelt is cseréltem (Sata)meg slotot is. Azóta nem jött elő. Lehet a kábel volt a rossz.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Dyingsoul #7610 üzenetére
Kellene egy valami Linux disztrót is raknod a gépre, pl. Mint 19, ha az alatt is fagyás van akkor elég biztosan HW probléma, ha az alatt nincs fagyás, akkor meg szoftveres.
A linkelt posztod alapján én hardveresre gondolok. Tök hasonló fagyásokat produkált a céges (egyébként Inteles) gépem, mikor az amúgy jóféle házhoz adott minőséginek kinéző sata kábelek megadták magukat. Először az egyik, akkor azt kidobtam úgy pár napig jó volt a másikkal, majd a másikat is kukázni kellett. Miután cseréltem mindkét kábelt, a gép nem fagyott többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- ELKELT! FOXRA VÁR!!Intel i5 10400F 2,9Ghz LGA1200 GARANCIA
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Quadro FX 570 eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged