Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyul105
üzenetére
Nem teszteltem minden beállítást, de nekem egyelőre jónak tűnik a táblázat nagyjából. Ofsettel gyak. a Vmax-ot adtam meg, idle kicsit lentebb van (frekit már visszaveszi, de a V-t még nem nagyon), terhelve meg droppol. Nem biztos, h mindenhol ez van, netes forrás, stb...
C'n'Q-t vissza lehet kapcsolni nálam, de ha proci frekit változtatok, akkor kikapcsolja. CPU menübe be, enabled, kész. De más lapom van, esetleg Tiédhez nézz frissebb biost, vagy MSI fórumban van-e vmi erről.
scomcomputer: nálam a ventibeállításokat megjegyzi, lekopogom. Megfelelő is, csak a CPU ventit nem kapcsolja ki PWM-ben, DC-ben meg nincs boost, szal. ha halkan akarom pörgetni, akkor PWM, de kvázi hangtalan így. Tervben a venticsere, víz után sokallom ezt is, csak a jóféle ventikért már nem is pénzt, hanem 2 vesét kell adni kb...

#12231 AAAgold: a pbo hivatalosan kizárólag az X családnál érhető csak el
nah, így tudtam én is, a napokban kérdeztem is, h ez nálam miért aktív, hogyhogy engedi kapcsolgatni? Mondjuk változni semmi nem változott, vagy nem érezhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Crypto Trade
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest