Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Hay!
Nem hiszem, hogy szívtál, az a +4 szál még jól jöhet. Én pontosan tudtam mire fogom használni, most is megy kódolás, letöltés, jobb a 4/8...egyedül az alaplapot lőttem túl, de mivel mindennek az alapja, ezért nem feltétlenül azon kell spórolni. Játék még próbából sem megy, arra ott a BOX (egér-billentyűzet támogatás érkezik, ha minden igaz, 4K 30 fps-el rezzenéstelenül megy). Egyedül az "zavar", hogy a pasztás megoldás miatt hasonlóan viselkedik az Intel procikhoz (bár a teljesítményüket meg sem közelíti). Megmaradt minden cuccom a CL korszakból, lehet, ha megtartom huzamosabban, megy neki egy delid (jövő nyár...). Egyébként döntően a gusztustalanul magas videó kártya árak miatt döntöttem a jelenlegi megoldás mellett, meg az Intel cuccok (is) magas ára miatt: jól el tudtam adni a CL félkonfigomat, GPU vásárláson nem kell törni a fejemet, az ára megmarad(t), tőlem lehet ez, vagy az a jobb ekkor, meg akkor...problem solved.
Üdv
-
Mercutio_
félisten
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A Vega8 húzva tud annyit jó esetben mint a Vega11 alapon.
De a Vega11-et is lehet húzni... -
consono
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Én továbbra is örülök, hogy a 2400-at vettem, de én a következő 2-3 évben nem akarok procit cserélni a kölök gépében. Ha kell kap mellé vidkarit. Ilyen időtávban már számítani fog a +4 szál. De most is számít, mert fut a discord a hatterben, meg a Spotify is, ezeknek is kell valami

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest